Efficiënt digitale afdrukken maken met handzame Cameo intra orale scanner

Efficiënt digitale afdrukken maken met handzame Cameo intra orale scanner

Het maken van digitale afdrukken is de afgelopen jaren in een stroomversnelling terecht gekomen, door de rap ontwikkelende technologieën die dit mogelijk maken. Met moderne intra orale scanners en de bijbehorende digitale technologie kan nauwkeuriger de juiste diagnose gesteld worden en de optimale behandeling ingezet worden. 

De Cameo intra orale scanner uit ons aanbod vergemakkelijkt het vaststellen van de juiste diagnose en biedt tandartsen de kans om een betere dienstverlening te bieden aan hun patiënten. Deze compacte scanner is gemodelleerd in een praktische pen-vorm. Dit design zorgt ervoor dat het werken met de Cameo intra orale scanner al snel intuïtief en zeer vertrouwd aan zal voelen.

Toegankelijke software & open data

De Cameo intra orale scanner komt met een gebruiksvriendelijke interface en toegankelijke software op basis van een open data format. De software kan kosteloos geüpgraded worden en blijft gedurende de gehele levensduur van het apparaat gratis toegankelijk. U heeft dus geen betaalde licenties nodig. 

Poedervrij scannen met Cameo intra orale scanner

Een groot voordeel van deze intra orale scanner van Cameo is dat er poedervrij gescand kan worden. Dit vereenvoudigt niet alleen het proces, maar is ook nog comfortabeler voor de patiënt, wat tot een betere patiëntervaring leidt.

Realistische kleurweergave

Er wordt in realtime gescand en de scanner weergeeft realistische kleuren en duidelijke marges. Dit vereenvoudigt de communicatie tussen tandarts en patiënt en maakt het mogelijk om duidelijker te communiceren over tandconditie en het behandelplan.

Ideaal voor chairside en semi chairside werkwijzen

Het hoge gebruiksgemak en de open opzet van de software zorgen voor een soepele gebruikerservaring, zowel bij een chairside werkwijze als een semi chairside samenwerking tussen tandartspraktijk en tandtechnische laboratoria. Op basis van de digitale mondscans van de Cameo intra orale scanner kunnen kronen en implantaten in de eigen praktijk ontworpen worden, of vormgegeven worden met behulp van een externe tandtechnieker.

Betaalbaar en verplaatsbaar

De Cameo mondscanner is schappelijk geprijsd en biedt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De oplossing met cart zorgt er bovendien voor dat deze intra orale scanner zeer gemakkelijk verplaatst kan worden.

Cameo intra orale scanner aanschaffen?

Benieuwd naar de Cameo intra orale scanner, of een van onze andere mondscanners? Bekijk de dentale scanners pagina voor aanvullende informatie, of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden voor uw praktijk te bespreken.