Dentale 

3D printers

Met een dentale 3D printer realiseert u met het grootste gemak zeer nauwkeurige en gedetailleerde tandheelkundige producten. Produceer esthetische en perfect uitgevoerde producten zonder benodigdheid van gespecialiseerde kennis van 3D printtechnieken. Zo kunt u in eigen praktijk of laboratorium de gewenste producten fabriceren in een mum van tijd.

Bij Mardent kunt u terecht voor hoogwaardige dentale 3D printers van het merk Rapid Shape. Rapid Shape biedt professionele oplossingen voor tandartspraktijken en tandtechnische laboratoria. Deze kwalitatieve printers worden geleverd met volledige service via Mardent; wij zorgen ervoor dat u ongecompliceerd en langdurig gebruik kan maken van deze innovatieve 3D printoplossingen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder ons aanbod van Rapid Shape dentale 3D printers.

Illustration

Rapid Shape D10+ Capsule

Bent u op zoek naar een snelle 3D printer voor dagelijks gebruik in uw tandartspraktijk? Dan is de Rapid Shape D10+ wellicht iets voor u. Deze 3D printer is snel en gemakkelijk in gebruik.
De voordelen van deze 3D printer:● Printen in minder dan 15 minuten.● Geen gespecialiseerde kennis in 3D-printen vereist.● Capsule voor eenmalig gebruik, met volledige kostentransparantie.● Snelle reiniging met D wash & D cure.

Illustration

Rapid Shape D20+

De Rapid Shape D20+ is de 3D printer voor het kleinere tandtechnische laboratorium. De Rapid Shape D20+ produceert uiterst nauwkeurige en esthetische tandheelkundige producten gemaakt van gecertificeerde, bio-compatibele materialen. Het is de 3D printer met een van de snelste productietijden die er beschikbaar zijn. En dat voor een zeer betaalbare prijs.

Illustration

Rapid Shape D30+

De krachtige Rapid Shape D30+ is een dentale 3D printer waarmee u in een paar eenvoudige stappen tot een perfect resultaat komt. Lokaal 3D printen, zonder specialistische kennis. Ideaal voor professionele tandtechnische laboratoria.

Illustration

Rapid Shape D40+ II

De Rapid Shape D40+ II is een echt werkpaard. Deze 3D printer is uitermate geschikt voor tandtechnische laboratoria. Snel, flexibel en semi-automatisch. Met de dubbele projectie unit kunnen zeer hoge productie aantallen worden gerealiseerd.

Afwerking van dentale producten

Voor de afwerking van 3D-geprinte dentale producten biedt Mardent verschillende oplossingen.

Heading photo

RS Wash

Met de RS Wash reinigt u in slechts 6 tot 8 minuten op een automatische en milieuvriendelijke wijze uw dentale producten.

Heading photo

RS Cure

Voor het uitharden van uw dentale producten adviseren we de RS Cure. Een apparaat voorzien van 360 graden LED lichtuitharding met gecertificeerde programma's. En dat is slechts 4 tot 8 minuten.

De juiste 3D printer kiezen voor uw praktijk of laboratorium?

Twijfelt u tussen de verschillende dentale 3D printers uit ons aanbod en heeft u advies nodig?
We bespreken graag welke 3D printer het beste past bij uw tandartspraktijk of tandtechnisch laboratorium en informeren u graag over de afwerkingsmogelijkheden met de RS Wash en RS Cure.
Neem via de knop hieronder contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies:

Article illustration photo