Dentale 

freesmachines

Eenvoudig kwaliteitsvolle, accurate en kosteneffectieve tandheelkundige restauraties produceren? Met de DGShape dentale freesmachines van Roland zijn digitale tandheelkundige oplossingen altijd binnen handbereik in uw praktijk of tandtechnisch laboratorium!

DWX-freesmachinesRoland DG ontwikkelt al 42 jaar CAD/CAM-technologie. Sinds de eerste generatie DWX-tandheelkundige freesmachines in 2009 werd uitgebracht, worden de freesmachines zeer geprezen vanwege hun geavanceerde bewerkingsprecisie, hun desktopformaat, gebruiksvriendelijkheid, open architectuur voor gebruik in combinatie met CAD/CAM-software en scanners, en betaalbare prijs, en worden gebruikt in tandheelkundige laboratoria over de hele wereld. Het huidige assortiment omvat vier droge freesmachines (DWX-53DC, DWX-52DCi, DWX-52D, DWX-4), plus één natte freesmachine (DWX-42W), die speciaal is ontworpen voor het frezen van glaskeramiek. 

DGShape by Roland freesmachines

Of u nu de eerste stappen zet in de digitale tandheelkunde en CAD/CAM, of uw huidige systeem wilt vervangen of uitbreiden; wij hebben de oplossing voor u!

Mardent biedt verschillende freesmachines van het merk Roland aan. Daarbij kiest u bij Mardent voor betrouwbaar materiaal van topkwaliteit, gecombineerd met de beste service, zodat u verzekerd bent én blijft van een optimale werkwijze voor tandheelkundige restauraties. 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder de diverse dentale freesmachines in ons aanbod.

Illustration

NIEUW !

DWX-53DC

De DWX-53DC is een 5-assige freesmachine met disc wisselaar voor 6 schijven. Ingebouwde temperatuursensor compenseert deuitzetting en inkrimping van de machine als gevolg vantemperatuur schommelingen. Het zeer hoge niveau van stijfheid en de nieuw ontworpen spindel stellen u in staatom te frezen met 4 mm diameter gereedschappen. de geïntegreerde camera bieden informatie over de machine, zoals
productiegegevens en video opnames tijdens het frezen.

Illustration


DWX-52DCi

De DWX-52DCi is een 5-assige freesmachine met disc wisselaar voor 6 schijven. Met meer gereedschapscapaciteit en het automatisch laden van verschillende schijven zoals gekleurd zirkonia, brengt deze freesmachine uw restauratieproductie naar een hoger niveau.

Illustration


DWX-52D

De DWX-52D 5-assige digitale dentale freesmachine biedt een beter klemsysteem voor discs, grotere materiaalmogelijkheden, een handiger gereedschapbeheer en andere verbeterde functies voor een nog hogere efficiëntie.

Illustration


DWX-42W

De DWX-42W is een natte frees-en slijpmachine die voldoet aan de behoeftes van dental labs en tandartspraktijken die heel efficiënt willen werken middels een snelle service en on-demand productie aan willen bieden.

Illustration


DWX-4

De DWX-4 is 's werelds kleinste dentale freesmachine. Ondanks zijn compacte vorm, is de DWX-4 heel nauwkeurig en veelzijdig. U gebruikt deze machine om kronen en bruggen te frezen in zirkonium, hybride keramiek, PMMA en wax.

Welke freesmachine is geschikt voor uw praktijk / laboratorium?

Twijfelt u tussen de verschillende freesmachines uit ons aanbod en heeft u advies nodig? We bespreken graag welke dentale freesmachine de beste match is voor uw tandartspraktijk of tandtechnisch laboratorium.
Neem via de knop hieronder contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies:

Article illustration photo