Dentale 

freesmachines

Eenvoudig kwaliteitsvolle, accurate en kosteneffectieve tandheelkundige restauraties produceren? Met de DGShape dentale freesmachines van Roland zijn digitale tandheelkundige oplossingen altijd binnen handbereik in uw praktijk of tandtechnisch laboratorium!

De DGShape by Roland systemen bouwen voort op 30 jaar betrouwbaarheid en innovatie. Gecombineerd met geavanceerde productiesystemen weten deze dentale freesmachines te voldoen aan alle behoeften van moderne praktijken en laboratoria. De systemen in ons aanbod zijn betrouwbaar, compact, nauwkeurig en betaalbaar.

DGShape by Roland freesmachines

Of u nu de eerste stappen zet in de digitale tandheelkunde en CAD/CAM, of uw huidige systeem wilt vervangen of uitbreiden; wij hebben de oplossing voor u!

Mardent biedt verschillende freesmachines van het merk Roland aan. Daarbij kiest u bij Mardent voor betrouwbaar materiaal van topkwaliteit, gecombineerd met de beste service, zodat u verzekerd bent én blijft van een optimale werkwijze voor tandheelkundige restauraties. 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder de diverse dentale freesmachines in ons aanbod.

Illustration

DWX-52DCi

De DWX-52DCi is een 5-assige freesmachine met disc wisselaar voor 6 schijven. Met meer gereedschapscapaciteit en het automatisch laden van verschillende schijven zoals gekleurd zirkonia, brengt deze freesmachine uw restauratieproductie naar een hoger niveau.

Illustration

DWX-52D

De DWX-52D 5-assige digitale dentale freesmachine biedt een beter klemsysteem voor discs, grotere materiaalmogelijkheden, een handiger gereedschapbeheer en andere verbeterde functies voor een nog hogere efficiëntie.

Illustration

DWX-42W

De DWX-42W is een natte frees-en slijpmachine die voldoet aan de behoeftes van dental labs en tandartspraktijken die heel efficiënt willen werken middels een snelle service en on-demand productie aan willen bieden.

Illustration

DWX-4

De DWX-4 is 's werelds kleinste dentale freesmachine. Ondanks zijn compacte vorm, is de DWX-4 heel nauwkeurig en veelzijdig. U gebruikt deze machine om kronen en bruggen te frezen in zirkonium, hybride keramiek, PMMA en wax.

Welke freesmachine is geschikt voor uw praktijk / laboratorium?

Twijfelt u tussen de verschillende freesmachines uit ons aanbod en heeft u advies nodig? We bespreken graag welke dentale freesmachine de beste match is voor uw tandartspraktijk of tandtechnisch laboratorium.
Neem via de knop hieronder contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies:

Article illustration photo