Dentale 

freesmachines

Mardent is uw partner op het gebied van dentale freesmachines. Bij ons kunt u terecht voor verschillende freesmachines van het merk Roland. Samen staan we voor innovatie, betrouwbaarheid, topkwaliteit en 100% service.

DGShape by Roland freesmachines

Of u nu de eerste stappen zet in de digitale tandheelkunde en CAD/CAM of uw huidige systeem wilt vervangen of uitbreiden, DGShape by Roland heeft de oplossing voor u.

Als aanbieder van digitale tandheelkundige oplossingen maakt DGShape het eenvoudig om kwaliteitsvolle, accurate en kosteneffectieve tandheelkundige restauraties te produceren. 
DGShape by Roland bouwt voort op 30 jaar betrouwbaarheid en innovatie en combineert dit met geavanceerde productiesystemen om te voldoen aan de behoeftes van moderne laboratoria. Betrouwbaar, compact, nauwkeurig en betaalbaar.

Illustration

DWX-52DCi

De DWX-52DCi is een 5-assige freesmachine met disc wisselaar. Met meer gereedschapscapaciteit en het automatisch laden van verschillende schijven zoals gekleurd zirkonia, brengt deze freesmachine uw restauratieproductie naar een hoger niveau.

Illustration

DWX-52D

De DWX-52D 5-assige digitale dentale freesmachine biedt een beter klemsysteem voor discs, grotere materiaalmogelijkheden, een handiger gereedschapbeheer en andere verbeterde functies voor een nog hogere efficiƫntie.

Illustration

DWX-42W

De DWX-42W is een natte frees-en slijpmachine die voldoet aan de behoeftes van dental labs en tandartspraktijken die heel efficiƫnt willen werken middels een snelle service en on-demand productie aan willen bieden.

Illustration

DWX-4

De DWX-4 is 's werelds kleinste dentale freesmachine. Ondanks zijn compacte vorm, is de DWX-4 heel nauwkeurig en veelzijdig. U gebruikt deze machine om kronen en bruggen te frezen in zirkonium, PMMA en wax.

Meer weten over Mardent?

Neem contact met ons op voor meer informatie over een samenwerking met Mardent.

Article illustration photo