Over

Mardent

Mardent is een volwaardige dental toeleverancier die zich onderscheidt door een uitgekiend productaanbod op het gebied van dental apparatuur, software en verbruiksmaterialen.

We zijn gespecialiseerd in dental scanners, freesmachines en 3D printers, complete chairside oplossingen en hoogwaardige verbruiksmaterialen.

Het aanbod van Mardent

Mardent levert uitsluitend producten van toonaangevende leveranciers: innovatief, betrouwbaar, topkwaliteit en 100% service.

icon

Apparatuur

Intra orale scanner, dental lab scanners, freesmachines en 3D printers.

icon

Verbruiksmaterialen

Freesschijven en -blokken, legeringenpinblokken, frezen (boren) en porselein.

CAD-CAM service lab DentalCam

Er wordt nauw samengewerkt met CAD-CAM service lab DentalCam, waar onze producten en materialen dagelijks worden gebruikt. Dankzij deze samenwerking kunt u profiteren van een volledige ondersteuning, gebaseerd op een jarenlange praktijkervaring en kan met eigen ogen onze producten in de praktijk bewonderd worden. Daarnaast kunt u bij DentalCam terecht voor de productie van digitale tandtechnische werkstukken.

Deze samenwerking heeft nóg een belangrijk voordeel: bij een onverhoopte storing kan de razendsnelle back-up service van DentalCam ervoor zorgen dat de productie niet stil komt te liggen!

Ditare: Smarter Dentistry

Ook met Ditare werkt Mardent nauw samen. Ditare is de slimme chairside CAD CAM oplossing voor tandartspraktijken die hun patiënten een betere en meer comfortabele behandeling willen aanbieden. Binnen een paar uur kunt u een inlay, kroon of brug plaatsen zonder dat de patiënt daar één hap voor hoeft te nemen. Die plaatst u dan ook meteen tegen een scherpe prijs met een perfecte pasvorm en vormgeving.

Meer weten over Mardent?

Neem contact met ons op voor meer informatie over een samenwerking met Mardent.

Article illustration photo