Illustration

Katana Zirconia YML

Slechts één type zirkonium freesschijf in huis hebben voor alle gewenste implementaties? Dat kan met de Katana Zirconia YML, de idealeone-for-all oplossing met de perfecte combinatie van translucentie en sterkte en een razendsnelle sintertijd.

De voordelen van de Katana Zirconia YML freesschijf

Waarom kiest u voor de Katana Zirconia YML bij de realisatie van hoogwaardige bruggen en kronen? Deze freesschijf biedt vele voordelen:
● Hogere translucentie is moeiteloos gecombineerd met een hogere sterkte, waardoor deze schijf het volledige indicatie spectrum beslaat. U hoeft vanaf nu slechts één zirkonium schijf op voorraad te houden.
● Variabele sterkte zorgt voor de juiste balans: het middengedeelte van de schijf is ruim sterk genoeg voor de juiste hechting van connectoren, terwijl de bovenzijde minder hard is zodat er geen bedreiging is voor slijtage door de antogonist.
● Het grotere middengedeelte (30% van de kroon) biedt verbeterde hechting en sterkte, en is minder kwetsbaar in vergelijking met concurrerende schijven.
● De korte sintertijd van slechts 54 of 90 minuten biedt de gelegenheid om patiënten nog dezelfde dag te behandelen.

Illustration

Katana Zirconia YML aanschaffen bij Mardent

Op zoek naar de ideale multi-inzetbare zirkonium schijf? Bestel de Katana Zirconia YML schijven direct in de webshop van Mardent.
Wilt u meer weten over deze schijf en hoe deze zich verhoudt tot de andere zirkonium schijven in ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op voor aanvullende informatie en advies.

Illustration