Bespaar tijd en geld met een eigen mondscanner

Mardent biedt hoogwaardige intra orale scanners en dental lab scanners aan, waarmee tandartspraktijken en tandtechnische laboratoria vele malen efficiënter te werk kunnen gaan.

Volledige mondscans kosten nog slechts een fractie van de tijd, en zijn ook nog eens comfortabeler voor uw patiënten. Scans kunnen vervolgens eenvoudig uitgewisseld worden tussen de praktijk en tandtechnische laboratoria dankzij de open bestandsformaten en toegankelijke software-oplossingen. 
Dit zorgt ervoor dat het ontwerpen van kronen en implantaten aanzienlijk sneller en efficiënter kan verlopen, waardoor beide partijen flink tijd besparen en de patiënt sneller geholpen kan worden.

Intra orale scanners

& lab scanners

De intra orale scanners van toonaangevende producenten Dental Wings en Aidite bieden praktijken en tandtechnische laboratoria een flexibelere manier van werken, met minimale wachttijden. Bovendien dragen de mondscanners bij aan een prettige ervaring voor uw patiënten. Scans worden dankzij de compacte en handzame scanners gerealiseerd met minimaal ongemak voor de patiënt, en de nauwkeurige en realistische weergave van het gebit vergemakkelijkt de communicatie tussen tandarts en patiënt.

Illustration
Illustration

Optimale workflow

De oplossingen van Aidite vereenvoudigen en vergemakkelijken de volledige workflow, van behandelplanning tot de uiteindelijke restauratie, inclusief scanning, implantaat planning, design productie en onderling communicatie tussen dentale professionals. 
Daarnaast werken we met coDiagnostiX®. Hiermee kunt u precies en eenvoudig plannen. Ook helpt dit systeem bij het ontwerpen van boormallen om implantaatchirurgie uit te voeren op een snelle, accurate en veilige manier met voorspelbare resultaten. Het coDiagnostiX® systeem onderscheidt zich door talrijke meet- en planningsfunctie, een zeer volledige implantdatabase en precieze analysemogelijkheden.

Intra orale scanners bij Mardent aanschaffen

Wanneer u een intra orale scanner bij Mardent afneemt ontvangt u een prachtige totaaloplossing. De scanners kunnen geleverd worden met alle benodigde randapparatuur en worden geleverd inclusief de benodigde software, die zich kenmerkt door de open en toegankelijke opzet. Bovendien zult u altijd over de laatste software-updates beschikken gedurende de gehele levensduur van het product.

Mardent ondersteunt met volledige chairside en semi-chairside oplossingen, en kan de implementatiemethode bieden die het beste past bij uw praktijk / lab en uw huidige werkwijze. We leveren uitsluitend producten van toonaangevende leveranciers die zichzelf bewezen hebben, met innovatieve en betrouwbare producten en volledige service.

Ons aanbod

Bekijk hier een selectie van onze intra orale scanners. Naast de scanners van Aidite (CAMEO) kunt u bij ons ook terecht voor de intra orale scanners Carestream CS en de Heron 3DISC.

Illustration

CAMEO Elegant 3

De CAMEO Elegant 3 is de nieuwste innovatie van Aidite. Scan sneller en accurater met deze ergonomische intra orale scanner, en profiteer van de nieuwste software-innovaties van de bijgeleverde klinische toolkit. Meer weten over deze innovatieve mondscanner? Download hieronder de flyer waarin alle ontwikkelingen verder toegelicht worden.Dental Wings Virtuo Vivo

De intra orale scanner van Dental Wings is de Virtuo Vivo. Een opvallend compacte mondscanner met de volgende belangrijke voordelen:

Een intra orale scanner aanschaffen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze intra orale scanners voor uw praktijk, of twijfelt u nog over de juiste keuze?
Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de opties te bespreken en de keuze te vergemakkelijken:

Article illustration photo