Dental

scanners

Mardent is uw partner op het gebied van intra orale scanners en dental lab scanners. Bij ons kunt u terecht voor verschillende scanners van het merk Dental Wings. Samen staan we voor innovatie, betrouwbaarheid, topkwaliteit en 100% service. Dental Wings scanners worden exclusief door Mardent geïmporteerd.

Dental Wings is een toonaangevende producent van digitale tandheelkundige technologieën. De oplossingen omvatten de volledige digitale workflow, van behandelplanning tot de uiteindelijke restauratie, inclusief scanning, implantaat planning, design, productie en de communicatie tussen dentale professionals.
U kunt bij Mardent ook terecht voor de intra orale scanners Carestream CS 3600, Carestream CS 3700 en de Heron 3DISC.

Intra orale scanners

& lab scanners

Met behulp van een intra orale scanner ofwel mondscanner kan op een vrij eenvoudige en vlotte wijze een digitale afdruk worden gemaakt. Bekijk de verschillende scanners van Dental Wings hieronder.

Voor het ontwerpen van een breed scala aan tandheelkundige restauraties werken wij met de software van Dental Wings.
Daarnaast werken we met coDiagnostiX®. Met coDiagnostiX® kunt u implantaatinserties precies en eenvoudig plannen. Het helpt u ook bij het ontwerpen van boorgidsen om implantaatchirurgie uit te voeren op een snelle, precieze en veilige manier met voorspelbare resultaten. coDiagnostiX® onderscheidt zich door talrijke meet- en planningsfuncties, een implantatiedatabase die vele bekende fabrikanten bestrijkt en precieze analysemogelijkheden. 
Kijk voor meer informatie op de website van codiagnostix.com

Heading photo

Dental Wings Virtuo Vivo

De nieuwste intra orale scanner van Dental Wings is de Virtuo Vivo. Een opvallend compacte mondscanner met de volgende belangrijke voordelen:

Heading photo

Dental Wings 7Series

De 7Series is een all-in-one model en impressie systeem dat een opmerkelijke veelzijdigheid biedt op het gebied van scannen, snelheid en nauwkeurigheid alsmede een breed scala aan ontwerpmogelijkheden.

Heading photo

CAMEO intra orale scanner

De CAMEO intra orale scanner van Aidite is een compacte pen-scanner, ideaal voor de moderne tandspraktijk. Download de factsheet en ontdek alle voordelen van de CAMEO mondscanner.  

Meer weten over Mardent?

Neem contact met ons op voor meer informatie over een samenwerking met Mardent.

Article illustration photo