De Cameo Elegant 3: maak kennis met de nieuwste innovatieve mondscanner van Aidite

De Cameo Elegant 3: maak kennis met de nieuwste innovatieve mondscanner van Aidite

Intra orale scanners worden steeds geavanceerder en ergonomischer. Aidite doet hier nog een schepje bovenop met hun nieuwste mondscanner, de Elegant 3. Deze intra orale scanner doet zijn naam eer aan, met een zeer handzaam design en licht gewicht. De scanner ligt prettig in de hand dankzij de ergonomische vormgeving. Bovendien is de Cameo Elegant 3 zeer gebruiksvriendelijk en geavanceerd. Benieuwd naar de prestaties en mogelijkheden? We vertellen u er graag meer over in deze blog.

Uitzonderlijke scanprestaties

De Cameo Elegant 3 is een krachtige intra orale scanner met aanzienlijk verbeterde prestaties ten opzichte van de vorige generatie. Zo kan deze scanner 30% sneller scannen, en zijn scans ook nog eens 30% accurater, dankzij verbeterde algoritmen en beeldvormingstechnologie. Het nieuwe design biedt ook een verbeterde scandiepte, wat de scanner geschikt maakt voor uiteenlopende taken.

Gebruiksvriendelijk

De slankere en 15% langere punt biedt een meer comfortabele scanervaring voor uw patiënten. De punt van het apparaat wordt bovendien geleverd in twee formaten, één voor volwassenen en één voor kinderen.

De Cameo Elegant 3 maakt gebruik van gebruiksvriendelijke en intuïtieve software. De gebruikersinterface is duidelijker en biedt een meer flexibele workflow. AI scantechnologie herkent en filtert automatisch onnodige data rondom zacht weefsel tijdens het scannen, zodat een beter bruikbare scan overblijft. En dankzij motion sensing hoeft u als tandarts minimaal naar het computerscherm te kijken tijdens het scannen, wat het scanproces efficiënter en veiliger maakt.

Eenvoudig en helder communiceren met patiënten 

Praktische 3D visualisatie-hulpmiddelen vergemakkelijken de communicatie met uw patiënten en helpen om uw patiënten beter te betrekken bij het behandelplan. Zo krijgen uw patiënten beter grip op hun mondgezondheid dankzij het Oral Health Report, waarin o.a. data visueel gemaakt wordt rondom caries, missende tanden en tandverkleuringen. En bij orthodontische toepassingen kunt u zelfs al het eindresultaat tonen van het behandelplan via het Ortho Simulation hulpmiddel.

Klinische toolkit & data-uitwisseling via de cloud

Met de bijgeleverde klinische toolkit kunt u in eigen praktijk de scandata al evalueren en voorbewerken. Doordat alle data opgeslagen kan worden via een cloud data platform kunt u deze eenvoudig uitwisselen met tandtechnische laboratoria, zodat dit proces zo gestroomlijnd en efficiënt mogelijk kan verlopen. Werkt u met een chairside systeem? Dan kunt u direct aan de slag met de bewerking en het printen van de dentale oplossingen.

Geen terugkerende licentiekosten

Ook prettig: de aanschaf van de scanner en alle bijbehorende software is een eenmalige investering. Er zijn namelijk geen jaarlijks terugkerende licentiekosten verbonden aan de Elegant 3. U kunt dus blijvend profiteren van alle mogelijkheden die dit totaalpakket biedt zonder aanvullende kosten.

Zeer breed inzetbaar

De Cameo Elegant 3 intra orale scanner is inzetbaar voor een scala aan dentale oplossingen. De scanner vormt de basis voor de ontwikkeling van kronen, implantaten, bruggen en biedt zelfs mogelijkheden voor het orthodontische werkveld.

Gemakkelijk te verplaatsen met cart optie 

Door te kiezen voor een oplossing met een verrijdbare cart is de mondscanner gemakkelijk te verplaatsen, zodat deze snel beschikbaar gemaakt kan worden in elke behandelruimte van uw praktijk.

Cameo Elegant 3 aanschaffen?

Benieuwd naar de innovatieve Cameo Elegant 3, of een van onze andere mondscanners? De scanners zijn leverbaar via zowel Mardent als Ditare. Bekijk voor aanvullende informatie onze dentale scanners pagina, of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden voor uw praktijk te bespreken.