OVER ONS

Mardent Dental Trade is in 2002 voortgekomen uit het voormalige Laboror. Een volwaardig dental depot waar u terecht kunt voor hardware, software en verbruiksmaterialen van toonaangevende fabrikanten. We zijn gespecialiseerd in scan-, frees, en printsystemen, complete chairside oplossingen en hoogwaardige verbruiksmaterialen. Kijk op de pagina "producten" voor een compleet overzicht van de topmerken die wij in huis hebben.

Er wordt nauw samengewerkt met CAD-CAM service lab DentalCam, waar onze producten en materialen dagelijks worden gebruikt. Dankzij deze samenwerking kan de klant profiteren van een volledige ondersteuning, gebaseerd op een jarenlange praktijkervaring en kan met eigen ogen onze producten in de praktijk bewonderd worden. Daarnaast kan de klant bij DentalCam terecht voor de productie van digitale tandtechnische werkstukken.

Deze samenwerking heeft voor de klant nóg een belangrijk voordeel: bij een onverhoopte storing kan de razendsnelle back-up service van DentalCam er voor zorgen dat de productie niet stil komt te liggen!